sinhala-lyrics.com >> Noel Raj > Lan Lan Wela Sithin Ma - Noel Raj
Lan Lan Wela Sithin Ma - Noel Raj Lan Lan Wela Sithin Ma - Noel Raj Pera Sansare Pathumakdoo Oba - Chamara Weerasinghe Kap Suwahas Kal Perum Puragena - Nanda Malani Kap Suwahas Kal Perum Puragena - Nanda Malani Gahaka Mal Pipila Pipenne Ayda Nodannemi - Karunarathna Divulgane

Lan Lan Wela Sithin Ma - Noel Raj


Lan Lan Wela Sithin Ma - Noel Raj

Lan Lan Wela Sithin Ma - Noel Raj | Sinhala Lyrics

Added Date : 2011-10-10 | Downloads : 75,271

Artist/s : Noel Raj

Handana Tharam Oba Hinda Oya Dunna Duka Mey Papuwe Mage Jiwithe Aluth Pituwak Pura Mawa Amathaka Kalata Wena Keneku Wetha Giyata Maha Sayure Rala Godata Galanawa Lan Lan Wela Sithin Ma